Dansk Trial

Dansk Trial

Trial Team Danmark

Landstræneren har ordetPosted by Henrik Larsen Wed, March 06, 2013 21:00:54

Der har gennem nogen tid været stillet spørgsmål til planerne og sammensætningen omkring Trial landsholdet i 2013.

Så jeg vil i den forbindelse benytte lejligheden til at fortælle lidt om planerne for holdet samt min egen rolle som Team Manager for holdet i 2013.

Jeg havde i 2012 en snak med enkelte personer på landsholdet vedrørende min egen interesse i en involvering i arbejdet omkring landsholdet. Dette resulterede i en henvendelse i december måned fra Thomas Ertmann, som spurgt om jeg var interesseret i at tage opgaven som Team Manager for Trial Team Danmark.

Dette spændende arbejde har jeg sagt ja til at varetage, og er allerede godt i gang.

Hvad er Landsholdet og hvilke kører er på holdet?

Der har været lidt forvirring omkring begrebet Landsholdet, og jeg vil derfor give en forklaring på hvad planen er

Der er ikke noget som hedder Landsholdet i 2013.

De kører som er udtaget af Niels Nicolaisen i 2013, og som skal repræsentere Danmark i udlandet nu og i fremtiden er placeret på 2 forskellige hold. Det ene holdt hedder Elite holdet og det andet er Bobler holdet.

Elite holdet består af: Morten Andersen, Kristian Jørgensen, Martin Hirschgaard, Sofie Sørensen, Jeppe Larsen, Mikkel Brade.

Bobler holdet består af: Jonas Reinau, Mads M Pedersen, Fie Andersen

Niels Nicolaisen har primær fokus på træning af Elite holdet, mens Stefan Larsen er træner for Boble holdet.

Elite holdet skal deltage i danske og udvalgte nordtyske løb, Morten og Kristian skal endvidere prøve kræfter med et par EM afdelinger.

Bobler holdet skal deltage i danske løb.

Elite holdet:

Holdet er sammensat af kører som har ambitioner med Trial sporten, og som ønsker at lægge den nødvendige tid og kræfter i træningen, for at kunne komme udenfor landet grænser og prøve kræfter med international Trial. Holdet repræsenterer ikke nødvendigvis de bedste kører i Danmark lige nu, men målet med holdet er udvikling af unge talenter, som forhåbentlig på sigt kan være med til at løfte Danmarks niveau i Trial.

Bobler holdet:

Holdet består af kører som også har ambitioner indenfor Trial, og ligesom Elite holdet ønsker at lægge tid i træning og forberedelse. Kørerne har et lavere teknisk niveau, og fokus på Bobler holdet er derfor grundlæggende teknikker og udvikling af disse kørere.

Trænere:

Landstræner: Niels Nicolaisen

Træner: Stefan Larsen

Hvordan kommer jeg på holdet?

Hvis du som kører er under 25 år, og har en ambition om at drive dit Trial til lidt mere end bare søndags træning, og går med tanker om at blive taget i betragtning til holdene i 2014, skal du tage kontakt til formanden i din Trial klub. Formanden i de enkelte klubber indstiller egnede medlemmer til optagelse på holdene. Niels Nicolaisen som er landstræner, træffer den afgørende beslutning om holdenes sammensætning, ud fra kørernes tekniske kunnen.

Håber det har givet svar på de fleste spørgsmål om holdet.

Team Manager

Henrik Arvad Larsen

  • Comments(0)//blog.trialsport.dk/#post2